NB: Deze website wordt eind 2017 vernieuwd en gemoderniseerd. Tot dan kunnen gegevens incorrect zijn of ontbreken.
Note: This website will be renewed and modernized before the end of 2017. Until then data on this site maybe incorrect or incomplete.

De Koninklijke Marine Jachtclub is een personeelsvereniging van de Koninklijke Marine met als doel de beoefening en de bevordering van de watersport, in het bijzonder het zeilen op ruim water. Tevens treedt de KMJC op als vertegenwoordiger van de Koninklijke Marine bij watersportevenementen.

De verenigingsjachthaven bevindt zich op het Harssens-schiereiland in Den Helder, nabij de veerboot naar Texel. De haven heeft een gezellig clubhuis, heeft de beschikking over ca 80 ligplaatsen en biedt faciliteiten aan leden en passanten.

The Royal Netherlands Navy Yacht Club is a membership society of the Royal Netherlands Navy. Its home harbour Den Helder offers yachting facilities for both members and guests.

haven


De verenigingshaven in Den HelderNed. vlag British flag KMJC vlag
Klik op de vlag voor informatie over havenfaciliteiten, toegang, tarieven, evenementen, nautische gegevens, links Click on flag for information about harbour facilities, access, fees, events, nautical data, links Informatie uitsluitend van belang voor leden: verenigingsgegevens en -evenementen, jachtgegevens en -beschikbaarheid.


Vragen aan de KMJC?: stuur een e-mail   Opmerkingen over de website:? stuur een email
Deze site is getest met Firefox 14.0 en Internet Explorer 9.0. Sommige pagina's gebruiken Javascript, maar dit is gegarandeerd veilig voor uw computer! Als u een waarschuwing krijgt, kunt u rustig de 'geblokkeerde inhoud' toestaan. Wanneer u problemen ondervindt met uw browser, stuur dan een email aan de webmaster, onder vermelding van het type browser dat u gebruikt.