KONINKLIJKE MARINE JACHT CLUB

× Over de KMJC Omgeving Lidmaatschap Jachthaven Clubhuis Contact

beelangrijke informatie over de de Coroma-maatregelen en de KMJC


Corona maatregelen op de haven

De haven is open voor passanten maar er zijn een aantal restricties. De KMJC hanteert hierbij RIVM maatregelen. De douches zijn gesloten. Wel kan er overdag gebruik worden gemaakt van een toilet in het botenhuis. Het toilet wordt regelmatig schoon gemaakt en is alleen geopend wanneer de havenmeester op de haven aanwezig is. Douches zijn tot nader order gesloten. Verder zal door havenmeester een box worden toegekend waarbij maximaal ruimte tussen de kuipen wordt gecreƫerd.Wij willen u verder vragen zoveel mogelijk de 1,5 mtr norm te respecteren. Geef elkaar de ruimte bij het passeren op de steiger en de vingerpieren. De havenmeesters zullen u daar waar nodig assisteren. De meest recente maatregel vindt u op de site van het RIVM: klik hier om direct door te gaan naar de site:RIVM

Het restaurant

Wij mogen u volgens de regels van het RIVM op 1 juni weer welkom heten in het clubhuis. Deze regels zijn u allen bekend:
- heeft u klachten blijf thuis
- houd anderhalve meter afstand
- was uw handen
- maak een reservering

Als we ons met zijn allen aan deze veiligheidsregels houden kan het zeker een mooi zeilseizoen worden, nog een goede wind en een stralend zonnetje dan ziet de wereld er weer anders uit.
Het telefoonnummer waarop het clubhuis te bereiken is: 06 52004056
Mocht het zo zijn dat er dertig gasten in het clubhuis aanwezig zijn, bestaat de mogelijkheid van afhalen.